Mobilbank

Eg har gløymt PIN-koden min. Kva gjer eg?

Dersom du har gløymt PIN-koden din eller trykt feil PIN-kode for mange gonger må du aktivere Mobilbanken på nytt og lage ein ny PIN-kode.

Er det mogleg å bruke mobilbanken på alle mobiltelefonar?

Ja, mobilbanken skal kunne nyttast på dei aller fleste mobiltelefonar. Kravet er iOS 11.0 og nyare og i Android 5.0 og nyare. I tillegg må du ha nettbank.

Korleis aktiverer eg mobilbanken?

Du kan aktivere mobilbanken på tre ulike måtar. Dette er BankID, BankID på mobil og Utan BankID. Dette er dei same metodane som du nyttar til pålogging i nettbanken. Sjå demo på video for Android og iPhone.

Eg er under 18 år og får ikkje aktivert den nye mobilbanken. Kva gjer eg?

Er du mellom 13-18 år og verge signere for din avtale. Fyll ut informasjonen som vi treng i dette skjemaet også tar vi kontakt med deg.